Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülői vélemények

 

Drága Cili!

Nehéz szavakkal leírni azt a több-sok-még boldogabb-pillanatot, amellyel hozzájárultál-járvány után még hozzájárulsz Panni és sok száz emberke boldog,teljesebb pici korához. Már a nagy tesóinál is kerestünk babúszás-lehetőséget, akkor még, 18 éve nem létezett sajnos errefelé. Pedig a vízben apával-anyával-tesóval, biztonságot adó, szakértői segítséggel megadott lebegés, merülés, újra egymásra találás az ősi közegben mással nem helyettesíthető. A víz szeretete, a benne kapott biztonság, a leendő úszás alapjai, a jó reflexek hasznos irányban tartása, az immunrendszer erősítése, és az a sok, de sosem elég boldog, közös pillanat, az a típusú mozgásfejlesztés, ami a bonyolult idegrendszer sok területén fejt ki harmonizáló, fejlesztő hatást, és még oly sok minden, amit kaptunk Tőled, a babaúszással...és egy őszinte, hiteles ismeretség Veled, és több családdal...KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Várjuk nagyon a folytatást, sajnálom, hogy lassan kinövi Panni.

Ó. Panni édesanyja

 

 

Hogy miért ajánlom a babaúszást?

Mi azért próbáltuk ki anno 6 éve, mert olyan programot kerestünk, amit a család együtt végezhet a babával. Nekünk fontos volt, hogy vízhez szokjon gyermekünk, és ne legyen gond a fürdetéskor, szeressen pancsolni. Nos, ez teljesült, a fiammal 3 éves koráig jártunk, az ovikezdéssel vettünk búcsút Cili nénitől. Bence fiam nagyon ügyesen elsajátította az úszás alapjait, igazi kis ficánka volt. Azóta is nagyon szeret uszodába/strandra járni, könnyen megtanult úszni is, hiszen a vízhez „szoktatás”, mint alap, neki már megvolt.

Második gyermekünk születése után már természetes volt, hogy ismét fogunk úszni járni. A lányomnál különösen ajánlották is, mert vele Dévény tornára is járnunk kellett a kezdetekben. Dóri már 2,5 éves, és még nagyobb ficánka, mint a fiam. Gyorsan vízhez szokott, otthon sem volt gond egy hajmosás sem.

Amit még kiemelnék, mint tapasztalatot, hogy az immunrendszerük is sokat erősödött azáltal, hogy pancsolni jártunk. Télen-nyáron mi mindig ott voltunk a foglalkozásokon. Utána garantált volt, hogy alszanak egy jót, kimozogják magukat, és még tanulnak is valamit. Egyikük sem volt sokat beteg az első 3 évében, és ezt én a babaúszás „számlájára” is írom, hiszen edződtek ilyen téren is! Szóval akit esetleg ez tántorítana el, Félegyházán nagyon figyeltek a babaúszás körülményeire: tiszta, frissen cserélt a medence vize, vannak pelenkázó alátétek, amin könnyű átöltöztetni a babát pancsolás előtt stb. Nekünk mindenképp meghatározó emlék és élmény marad a babaúszás! Köszönjük Cili!☺️

J. Bence és Dóri szülei

 

Szia Cila!

Egy élmény minden babaúszás, bár mind egyforma, mégis más és más különleges élményeket ad. De ez a mai egy "Csoda" volt a számunkra, felejthetetlen. Nagy köszönet az odaadó munkádért Zalán nevében is.

                                                                             

                                                                 T. Zalán anyukája

Szia!
Nem tudtam még akkor hogy a legutóbbi találkozásunk lesz az utolsó. Lett munkám, egy könyvelőirodában fogok dolgozni ápr. 3-tól. Most sajnos Zitus lázas, nem tudunk menni holnap.

Köszönünk mindent Neked, nagyon szerettünk hozzád járni. Megszínesítetted az elmúlt 4 évet. Jó érzéssel gondolok mindig az elmúlt pénteki napokra. Mindenkinek csak ajánlani fogom, ahogy eddig is tettem. További sikeres munkát kívánok!

                                                                 Cs. Zita anyukája

 

   Fanni 5 hónapos volt, amikor kezdtük, és 29 hónapos korában maradt abba a felújítás miatt, ez szinte pontosan két év. Ennyi idő alatt 95 alkalommal voltunk úszni. Én úgy indultam neki, hogy elmegyünk 3 alkalommal, és utána eldöntöm, hogy mi legyen, tetszik-e neki vagy nem. A harmadik alkalommal éppen vártunk a tornára, fél évesen már szerette, ha a térdemre állítottam, onnan nézte a medencében lévő első csoportot, és elkezdett kapálózni, hogy menjünk mi is, ezt én pozitív jelzésnek vettem, ezért maradtunk :-)

Az első fél évben minden úszásban nagyon elfáradt, általában még az épületből ki se értünk, már aludt, nem ritkán 2-3 órákat, otthon ki se vettem a babakocsiból.

A tornát úgy megszokta, hogy több esetben le tudtam vele kötni, amikor valahol várnunk kellett, például étteremben, váróban. Ahogy elkezdtük, azonnal elkezdett koncentrálni, nagyon édes volt! Később már ő csinálta, sőt, mondta is.

Hatalmas előny, hogy a hajmosás nálunk soha nem volt probléma. A legtöbb kisgyermekes családban a hajmosás egy rémálom, főleg amikor elérkezik az az idő, hogy a homokozóban a saját fejére szórja a homokot a gyerek :-) És ez hónapokig is eltart, akár minden napos hajmosással is :-)

Volt egy érdekes esetünk, ami említést érdemel. Talán emlékszel még arra a bizonyos fürdető-beülőre, többször elvittük az úszásra is, hogy Nádor Fannika ne foglalja el egymaga az egész járókát. Egyszer édesanyámnál fürdött ebben a bizonyos beülőben, de az ottani fürdőkád keskenyebb. Nem vettük észre, hogy a beülő felakadt a kád oldalai között, nem ért le éppen a kád aljára, így nem is tapadtak le a tappancsok. Fanni meglátta az egyik játékot a kád végében, érte nyúlt, és beülőstől beleborult arccal a vízbe. Nálunk apuka fürdet, kis híján szívinfarktust kapott, felkiáltott, felugrott, és gyorsan visszaállította a gyereket beülőstől, nagyjából ekkor értem oda én is. Nádor Fannika csurom vizes fejjel pislogott egyet, aztán boldogan felemelte a játékot, hogy nézzétek, megszereztem!

Nekem nagyon jó volt, hogy az egybefolyó napok között a babaúszás, mint stabil program tagolta a hetet. Egy csomó babás kérdésemre választ kaptam Tőled és a többi anyukától. Ekkor vettünk borostyán nyakláncot, ami nálunk nagyon látványosan eredményes volt, én azóta is népszerűsítem. A babaúszás révén a gyerek akaratlanul is közösségbe kerül, megszokja, hogy nem csak anya mondja meg, hogy mit csináljon, hanem más felnőtt is. Barátokat szerez, nekünk is maradt úszós kapcsolatunk néhány, noha egyik sem maradt olyan sokáig az úszáson, mint mi.

A mondókákat nagyon szerette Fanni, ahogy megtanult beszélni, sokszor inkább mondta, mint csinálta, de otthon is mondta a fürdőkádban.

Fanni ott tanult meg zuhanyozni (nálunk otthon inkább fürdőkádazunk).

A babaúszás lehet kifejezetten apás program - bár nálunk ez nem jött be, mert apukánk túl magas, nem kényelmes neki abban a vízmélységben szinte guggolva eltölteni a félórát. De legalább kényelmesen fel tudta ültetni a lányt a korlátra :-)

Ha a szülő is hajlik rá, a babaúszás egy újabb lehetőség, hogy megismerje a gyermekét. Talán még emlékszel rá, Fanni egy teljes biztonságra törekvő gyerek, ezért nálunk figyelni kellett arra, hogy ne legyen például túl nagy lendületű az ugrás, mert akkor megijed és benyeli a vizet.

Nagyon fontos, hogy az úszás önbizalmat adott neki. Folyamatosan figyelte a nagyokat, és amikor eljutottunk oda, őt nagyon is lehetett motiválni azzal, hogy nézd, Viktor alagutat úszik, te is szeretnél? Hát persze, hogy szeretne! És amikor megcsinálta, nagyon is büszke volt magára! Arra meg főleg, hogy erről az egész család értesült! Érzi, hogy az úszás által ő még egy kicsit különlegesebb (a családban nem járt másik gyerek babaúszásra, noha megtehették volna).

Főleg a vége felé több alkalommal olyan látványosan élvezte, hogy minden szülő mosolyogva nézte. Ezt egyébként Csiribiri tornán is előadta, Réka néni mondta is, hogy egyszer le szeretné videózni, mert annyira aranyosan élvezi, hogy az már reklámnak is első osztályú :-)

Bevallom, a víz alatti fotózás nekünk nem adott akkora élményt, a következő gyerekkel csak akkor megyünk, amikor még egészen pici (akkor meg a videózásnak nincs sok értelme). A videózás viszont nagyon nyerő volt, már ott lenni is, remek volt a hangulat mind a kétszer. Aztán a családdal legalább 626x néztük meg a felvételeket, Fanni minden alkalommal csinálta a tornát :-) és persze agyondicsérték, ami az önbizalmának megint csak jót tett.

 

 

       Mindent köszönünk Neked, és a további munkádhoz sok-sok sikert kívánunk!

 

                                                        Nádor Fannika és anyukája!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Familial hunger rescue urea, aqueous chains.

(agajznizar, 2020.05.20 21:11)

http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xaxlop/">Amoxicillin 500 Mg</a> cfu.lsnx.babauszikecskemet.hu.jbm.hm http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

Покупка конвейера

(FrankNeurl, 2020.05.20 20:57)

Всем привет.
Не знаю, по теме ли, но решил поделиться, потому что сам долго изучал эту тему, так как боялся, что получу некачественную работу. Хочу, так сказать, упростить другим жизнь и поделиться опытом.
Занимаюсь сельскохозяйственной промышленностью. У нас встал вопрос о нехватке ленточного конвейера.
Конечно, предприятий, которые занимаются изготовлением такого оборудования много, но доверия они, в большинстве своем, вызывают мало. Большинство сайтов просто воруют контент у друг друга и вставляют одинаковые картинки из интернета. И кому здесь верить не знаешь.
Поэтому я решил поделиться, чтобы упростить вам задачу.
Есть такое предприятие, их сайт называется <a href=https://москва.всеконвейеры.рф/>всеконвейеры.рф</a>. Они занимаются изготовлением конвейеров и другого промышленного оборудования.
Во-первых, на что я обратил внимание, это их контент. То есть, видно, что люди действительно этим занимаются, а не создают вид. Много чего можно почитать, много вариантов их продукции представлено на сайте. То есть, видно, что люди вкладываются в свое дело.
Во-вторых, можно позвонить, и вам дадут нормальную консультацию, и все объяснят, если нужно.
Ну и самое главное, что все сделано быстро и качественно, и по хорошим ценам, без завышенных стоимостей непонятно за что.
Поэтому, если кому-то тоже нужны конвейеры, то вы можете приобрести конвейеры в Москве <a href=https://xn--b1aaibaxeyizc3k.xn--p1ai/produktsiya/lentochnye-konveyery/>ленточный конвейер</a> у них.

Years differing definite progress, fetoscopy, transanally quality?

(egolozrmota, 2020.05.20 20:42)

http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/when-is-xaxlop/">Amoxicillin No Prescription</a> qnp.amsu.babauszikecskemet.hu.opd.oe http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

canadian pharmacy 365 l23t6

(WilliamAlimi, 2020.05.20 20:22)


Whoa a lot of awesome tips. <a href="https://canadianonlinepharmacytrust.com/">canadian drugs</a>

больничные листы одинцово за одним числом

(aryynatMub, 2020.05.20 19:50)

Современный и комфортный медицинский центр позволит вам забыть обо всех «прелестях» государственных клиник: очереди, неудобное месторасположение и ограниченные часы работы. Часто, когда необходимо оформить больничный, требуется пропустить часть рабочего дня. А собрать нужные медицинские справки получается только в несколько этапов. То же самое происходит, когда нужно срочно получить рецепт на лекарство. Куда проще и удобнее обратиться к опытным специалистам, которые уважают своё и ваше время. Получить рецепт на лекарство, получить больничный или подготовить необходимые медицинские справки не составит большого труда. Оперативно и максимально комфортно вы получите необходимые документы.

<a href=https://rumedpro24.ru/><img src="https://rumedpro24.ru/assets/banner.img"></a>
https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/bolnichnyj-list/mo/zheleznodorozhnyy.html
https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/bolnichnyj-list/mo/dmitrov.html

<a href=больничный>https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/bolnichnyj-list/mo/krasnogorsk.html</a>
<a href=больничный>https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/bolnichnyj-list/zao/novo-peredelkino.html</a>

сделать больничный москва
купить больничный лист в одинцово
больничный лист мытищи официально

cialis tablet nedir

(Jamesdiz, 2020.05.20 19:49)

order viagra from usa http://cialisxtl.com
buy cheap cialis uk

viagra coupon

(HerbertOvevy, 2020.05.20 18:43)

http://cialisxtl.com/# $200 cialis coupon
fastest delivery of cialis buying online <a href=http://cialisxtl.com/#>generic cialis bitcoin</a> how does cialis work

cialis china buy

(Crymous, 2020.05.20 18:41)

does cialis lower your blood pressure <a href=" http://cialisxtl.com/# ">generic cialis</a>
http://cialisxtl.com/# interactions for cialis
<a href=http://cialisxtl.com/#>real cialis without a doctor's prescription</a> cialis maximum dosage

big sexcer fuck

(Kathrynhaida, 2020.05.20 18:35)

blue sexy open http://www.google.cv/url?q=https://www.wapoz.info/
www xxxsexvideo com https://www.ambienthotels.eu/includ/contban.php?cod=91&url=https://www.wapoz.info/
xx3 video free http://www.adeneng-faculty.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.wapoz.info
bence eden hГґtel http://centrolaboratories.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=wapoz.info
drags sex videos http://trucork.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=wapoz.info
bangla six vido http://myu2b.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=wapoz.info
xxxx bf comedy http://community.ximig.de/ximig/derefer/to?dest=https://www.wapoz.info/
www.hindi voice redwap.com http://intercerv.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=wapoz.info
18a xinxx six http://bm.uniiks.com/website/71/program/1692?url=https://www.wapoz.info/
mp4 xxx download http://tyjktz.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=wapoz.info
rape scene bf http://bbb.point-b.jp/xmmov2.php?uu=https://www.wapoz.info/&gg=http://tn1.baidu.jp/it/u=3242518665,675214821&/trends/desi-telegu-house-wife-sex-tape-downlord/1/
riley steele brazers http://proxyproxy.sorpas.de/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.wapoz.info
reshma ki chudai https://www.solidsignal.com/ftm.asp?url=https://www.wapoz.info/
कैटरीना की बीएफ http://spua.org/go.php?https://www.wapoz.info/
japanese rape section http://images.google.st/url?q=https://www.wapoz.info/
anita mishra xxx http://designideas.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.wapoz.info
hd xxxfull leasa http://www.citrusguide.com/rd.php?url=https://www.wapoz.info/
wapking.sunny leone.xxx.video.you tou http://free-bbw-galleries.com/cgi-bin/atx/out.cgi?link=tmx1x92x400479&u=https://www.wapoz.info/
london keyes vk http://www.metalaumans.fr/link.php?pip=none&goto=https://www.wapoz.info/
bokep setia besky http://ruivaledesousa.com/link.asp?idc=5&idl=65&url=https://www.wapoz.info/

viagra buy usa

(Jasonphish, 2020.05.20 18:16)

http://cialisxtl.com/# $200 cialis coupon
cialis 20mg price
30 day cialis trial offer <a href=http://cialisxtl.com/#>cialis pills for sale</a>

Trading

(Donaldunolf, 2020.05.20 18:04)

Hello, I want to recommend a good Broker for trading on the Financial Market! Registration link https://clck.ru/N4Bfy

https://clck.ru/N4Bfy

Our Prices are 70% less than your local pharmacy

(LucasTab, 2020.05.20 17:57)

Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacy

Our <a href=http://tiny.cc/drugstore>online pharmacy</a> is the leader in delivering medications throughout the world.
Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
Our company is a professionally managed distributor of generic drugs.
We provide high-quality service supplying drugs all over the world.
link ---> http://tiny.cc/drugstore

cialis cheapest price canada

(Jamesdiz, 2020.05.20 16:44)

viagra cheap canada http://cialisxtl.com
buy cheap viagra with mastercard

xxxx video 4k

(Katherinedrorm, 2020.05.20 16:43)

farida jalal xxx http://dinamiti.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
nxn dasipanjabi xxx https://npiwire.com/link.php?trID=2870989&ci=1222&link=https://ufym.pro/
sexy hq xxx http://bestofgaymuscle.com/cgi-bin/a2/out.cgi?s=100&u=https://ufym.pro/
miayakalefa new sexviods http://jbs-swift.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
born waep xnxx http://www.rusteenagers.com/cgi-bin/a2/out.cgi?id=79&l=toplist&u=https://ufym.pro/
sandy fukking viedos http://www.askexperts.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
video.xx bfcom 2019 http://townoflogansport.com/about-logansport/Calendar/Details/14-09-18/Food_Bank_Open.aspx?Returnurl=https://ufym.pro/
desi classical sex http://infectiousdiseasesconsultants.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
bdsm cigarette porn http://opac2.mdah.state.ms.us/stone/SV105I1.php?referer=https://ufym.pro/
parking garbsti xxx http://ameribill.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
zona kimoci acy.- http://wmfcorp.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
sex bideo hds http://nghienphim.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
pussy seking xxx http://saporiditalia.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
89desi sex maa https://www.pgdentistry.com/mobile-gateway?u=https://ufym.pro/
mia khalifa orgasmus http://mensexpicz.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
dotcom sex movie http://www.mature-granny-sex.com/cgi-bin/atc/out.cgi?s=1&c=$c&u=https://ufym.pro/
pakistani 3gp xx http://jfeneley.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
dowenload porno japanes http://bandofrenown.com/Redirect.asp?Linkurl=https://ufym.pro/
xxx vidivo sd http://novinarko.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ufym.pro
red wrap com http://www.boule-dauborn.de/redir.php?url=https://ufym.pro/

фото голых аппетитных женщин

(AlfredBosse, 2020.05.20 16:16)

http://wife-porn.xyz/categories/%D0%91%D1%80%D1%8E%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8/
<a href=http://wife-porn.xyz/>http://wife-porn.xyz/</a> порно игры на русском скачать бесплатно

порно увидел голую девушку

(Anthonygrozy, 2020.05.20 16:16)

http://trahun.icu/categories/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB/
http://trahun.icu/categories/%D0%91%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8/
http://trahun.icu/categories/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%B8%D0%B5+%D0%A1%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8/
http://trahun.icu/categories/%D0%91%D1%80%D1%8E%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8/
http://trahun.icu/categories/%D0%91%D1%83%D0%BA%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%8D/
http://trahun.icu/categories/%D0%93%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82/
http://trahun.icu/categories/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9+%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82/
http://trahun.icu/categories/%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B5%D0%B5/
http://trahun.icu/categories/%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
http://trahun.icu/categories/%D0%95%D0%B1%D1%83%D1%82+%D0%A0%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC/
http://trahun.icu/categories/%D0%96%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82/
http://trahun.icu/categories/%D0%96%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%BE/
<a href=http://trahun.icu/>порно изнасилование девушек бесплатно</a>
http://trahun.icu/categories/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B8+%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2/
http://trahun.icu/categories/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%B0/
http://trahun.icu/categories/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BB+%D0%92+%D0%A0%D0%BE%D1%82/
http://trahun.icu/categories/%D0%9A%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%83%D1%81/
http://trahun.icu/categories/%D0%9A%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%83%D1%81/
http://trahun.icu/categories/%D0%9B%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B5%D1%82+%D0%9A%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83/
http://trahun.icu/categories/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/
http://trahun.icu/categories/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82%D1%87%D0%B8%D1%86%D1%8B/
http://trahun.icu/categories/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82+%D0%98+%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0/
http://trahun.icu/categories/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82/
http://trahun.icu/categories/%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%8B%D0%B5/
http://trahun.icu/categories/%D0%9C%D1%83%D0%B6%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5+%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
http://trahun.icu/categories/%D0%9C%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8/
http://trahun.icu/categories/%D0%A0%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC/
http://trahun.icu/categories/%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5/
http://trahun.icu/categories/%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
http://trahun.icu/categories/%D0%A7%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B8/
http://trahun.icu/categories/18-%D0%9B%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

estate my professor

(BaneSnast, 2020.05.20 15:52)

<a href=https://sites.google.com/view/professormyrate>Rate my professor</a>

Searching professor ratings has not at all been easier. Examine instead of doxy reviews at , professor reviews, and more. After in sight professor ratings from students, as truly as comments from ago students. If you’re looking after more clear-cut results, you can fritter away filters to decontaminate your professor ratings search and elevate your search experience.

Analogize resemble graciously with sites:<a href=http://gezirasocial.gov.sd/?p=777#comment-354147>charge my professor</a> f43600f

А плей казино кешбеки 200%

(Robertsib, 2020.05.20 15:49)


Пpaздничнoe нacтpoeниe coздaeм нe тoлькo мы caми, нo и нaшe oкpужeниe. Aдминиcтpaция пoпуляpнoгo интepнeт кaзинo AzartPlay пoдгoтoвилa нoвoгoдний cюpпpиз для вcex любитeлeй aзapтныx игp: бeздeпoзитный бoнуc зa peгиcтpaцию.
Paзмep бeздeпoзитнoгo бoнуca в Aзapт Плeй Кaзинo cocтaвляeт 25 фpиcпинoв. Bыдaютcя oни нa игpoвoй aвтoмaт Flowers: Christmas Edition cpaзу жe пocлe coздaния aккaунтa. Cтoимocть кaждoгo cпинa - 15 pублeй или $€0.3

Ссылка для регистрации https://play-a-online-games/

order cialis with paypal

(Crymous, 2020.05.20 15:36)

cialis vs viagra <a href=" http://cialisxtl.com/# ">here</a>
http://cialisxtl.com/# cialis money order
<a href=http://cialisxtl.com/#>cialis 30 day trial coupon</a> cialis prices 20mg

red viagra tablets

(HerbertOvevy, 2020.05.20 15:13)

http://cialisxtl.com/# cialis 30 day trial voucher
cialis for peyronie <a href=http://cialisxtl.com/#>does cialis lower blood pressure</a> viagra vs cialis


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200

Következő »