Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülői vélemények

 

Drága Cili!

Nehéz szavakkal leírni azt a több-sok-még boldogabb-pillanatot, amellyel hozzájárultál-járvány után még hozzájárulsz Panni és sok száz emberke boldog,teljesebb pici korához. Már a nagy tesóinál is kerestünk babúszás-lehetőséget, akkor még, 18 éve nem létezett sajnos errefelé. Pedig a vízben apával-anyával-tesóval, biztonságot adó, szakértői segítséggel megadott lebegés, merülés, újra egymásra találás az ősi közegben mással nem helyettesíthető. A víz szeretete, a benne kapott biztonság, a leendő úszás alapjai, a jó reflexek hasznos irányban tartása, az immunrendszer erősítése, és az a sok, de sosem elég boldog, közös pillanat, az a típusú mozgásfejlesztés, ami a bonyolult idegrendszer sok területén fejt ki harmonizáló, fejlesztő hatást, és még oly sok minden, amit kaptunk Tőled, a babaúszással...és egy őszinte, hiteles ismeretség Veled, és több családdal...KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Várjuk nagyon a folytatást, sajnálom, hogy lassan kinövi Panni.

Ó. Panni édesanyja

 

 

Hogy miért ajánlom a babaúszást?

Mi azért próbáltuk ki anno 6 éve, mert olyan programot kerestünk, amit a család együtt végezhet a babával. Nekünk fontos volt, hogy vízhez szokjon gyermekünk, és ne legyen gond a fürdetéskor, szeressen pancsolni. Nos, ez teljesült, a fiammal 3 éves koráig jártunk, az ovikezdéssel vettünk búcsút Cili nénitől. Bence fiam nagyon ügyesen elsajátította az úszás alapjait, igazi kis ficánka volt. Azóta is nagyon szeret uszodába/strandra járni, könnyen megtanult úszni is, hiszen a vízhez „szoktatás”, mint alap, neki már megvolt.

Második gyermekünk születése után már természetes volt, hogy ismét fogunk úszni járni. A lányomnál különösen ajánlották is, mert vele Dévény tornára is járnunk kellett a kezdetekben. Dóri már 2,5 éves, és még nagyobb ficánka, mint a fiam. Gyorsan vízhez szokott, otthon sem volt gond egy hajmosás sem.

Amit még kiemelnék, mint tapasztalatot, hogy az immunrendszerük is sokat erősödött azáltal, hogy pancsolni jártunk. Télen-nyáron mi mindig ott voltunk a foglalkozásokon. Utána garantált volt, hogy alszanak egy jót, kimozogják magukat, és még tanulnak is valamit. Egyikük sem volt sokat beteg az első 3 évében, és ezt én a babaúszás „számlájára” is írom, hiszen edződtek ilyen téren is! Szóval akit esetleg ez tántorítana el, Félegyházán nagyon figyeltek a babaúszás körülményeire: tiszta, frissen cserélt a medence vize, vannak pelenkázó alátétek, amin könnyű átöltöztetni a babát pancsolás előtt stb. Nekünk mindenképp meghatározó emlék és élmény marad a babaúszás! Köszönjük Cili!☺️

J. Bence és Dóri szülei

 

Szia Cila!

Egy élmény minden babaúszás, bár mind egyforma, mégis más és más különleges élményeket ad. De ez a mai egy "Csoda" volt a számunkra, felejthetetlen. Nagy köszönet az odaadó munkádért Zalán nevében is.

                                                                             

                                                                 T. Zalán anyukája

Szia!
Nem tudtam még akkor hogy a legutóbbi találkozásunk lesz az utolsó. Lett munkám, egy könyvelőirodában fogok dolgozni ápr. 3-tól. Most sajnos Zitus lázas, nem tudunk menni holnap.

Köszönünk mindent Neked, nagyon szerettünk hozzád járni. Megszínesítetted az elmúlt 4 évet. Jó érzéssel gondolok mindig az elmúlt pénteki napokra. Mindenkinek csak ajánlani fogom, ahogy eddig is tettem. További sikeres munkát kívánok!

                                                                 Cs. Zita anyukája

 

   Fanni 5 hónapos volt, amikor kezdtük, és 29 hónapos korában maradt abba a felújítás miatt, ez szinte pontosan két év. Ennyi idő alatt 95 alkalommal voltunk úszni. Én úgy indultam neki, hogy elmegyünk 3 alkalommal, és utána eldöntöm, hogy mi legyen, tetszik-e neki vagy nem. A harmadik alkalommal éppen vártunk a tornára, fél évesen már szerette, ha a térdemre állítottam, onnan nézte a medencében lévő első csoportot, és elkezdett kapálózni, hogy menjünk mi is, ezt én pozitív jelzésnek vettem, ezért maradtunk :-)

Az első fél évben minden úszásban nagyon elfáradt, általában még az épületből ki se értünk, már aludt, nem ritkán 2-3 órákat, otthon ki se vettem a babakocsiból.

A tornát úgy megszokta, hogy több esetben le tudtam vele kötni, amikor valahol várnunk kellett, például étteremben, váróban. Ahogy elkezdtük, azonnal elkezdett koncentrálni, nagyon édes volt! Később már ő csinálta, sőt, mondta is.

Hatalmas előny, hogy a hajmosás nálunk soha nem volt probléma. A legtöbb kisgyermekes családban a hajmosás egy rémálom, főleg amikor elérkezik az az idő, hogy a homokozóban a saját fejére szórja a homokot a gyerek :-) És ez hónapokig is eltart, akár minden napos hajmosással is :-)

Volt egy érdekes esetünk, ami említést érdemel. Talán emlékszel még arra a bizonyos fürdető-beülőre, többször elvittük az úszásra is, hogy Nádor Fannika ne foglalja el egymaga az egész járókát. Egyszer édesanyámnál fürdött ebben a bizonyos beülőben, de az ottani fürdőkád keskenyebb. Nem vettük észre, hogy a beülő felakadt a kád oldalai között, nem ért le éppen a kád aljára, így nem is tapadtak le a tappancsok. Fanni meglátta az egyik játékot a kád végében, érte nyúlt, és beülőstől beleborult arccal a vízbe. Nálunk apuka fürdet, kis híján szívinfarktust kapott, felkiáltott, felugrott, és gyorsan visszaállította a gyereket beülőstől, nagyjából ekkor értem oda én is. Nádor Fannika csurom vizes fejjel pislogott egyet, aztán boldogan felemelte a játékot, hogy nézzétek, megszereztem!

Nekem nagyon jó volt, hogy az egybefolyó napok között a babaúszás, mint stabil program tagolta a hetet. Egy csomó babás kérdésemre választ kaptam Tőled és a többi anyukától. Ekkor vettünk borostyán nyakláncot, ami nálunk nagyon látványosan eredményes volt, én azóta is népszerűsítem. A babaúszás révén a gyerek akaratlanul is közösségbe kerül, megszokja, hogy nem csak anya mondja meg, hogy mit csináljon, hanem más felnőtt is. Barátokat szerez, nekünk is maradt úszós kapcsolatunk néhány, noha egyik sem maradt olyan sokáig az úszáson, mint mi.

A mondókákat nagyon szerette Fanni, ahogy megtanult beszélni, sokszor inkább mondta, mint csinálta, de otthon is mondta a fürdőkádban.

Fanni ott tanult meg zuhanyozni (nálunk otthon inkább fürdőkádazunk).

A babaúszás lehet kifejezetten apás program - bár nálunk ez nem jött be, mert apukánk túl magas, nem kényelmes neki abban a vízmélységben szinte guggolva eltölteni a félórát. De legalább kényelmesen fel tudta ültetni a lányt a korlátra :-)

Ha a szülő is hajlik rá, a babaúszás egy újabb lehetőség, hogy megismerje a gyermekét. Talán még emlékszel rá, Fanni egy teljes biztonságra törekvő gyerek, ezért nálunk figyelni kellett arra, hogy ne legyen például túl nagy lendületű az ugrás, mert akkor megijed és benyeli a vizet.

Nagyon fontos, hogy az úszás önbizalmat adott neki. Folyamatosan figyelte a nagyokat, és amikor eljutottunk oda, őt nagyon is lehetett motiválni azzal, hogy nézd, Viktor alagutat úszik, te is szeretnél? Hát persze, hogy szeretne! És amikor megcsinálta, nagyon is büszke volt magára! Arra meg főleg, hogy erről az egész család értesült! Érzi, hogy az úszás által ő még egy kicsit különlegesebb (a családban nem járt másik gyerek babaúszásra, noha megtehették volna).

Főleg a vége felé több alkalommal olyan látványosan élvezte, hogy minden szülő mosolyogva nézte. Ezt egyébként Csiribiri tornán is előadta, Réka néni mondta is, hogy egyszer le szeretné videózni, mert annyira aranyosan élvezi, hogy az már reklámnak is első osztályú :-)

Bevallom, a víz alatti fotózás nekünk nem adott akkora élményt, a következő gyerekkel csak akkor megyünk, amikor még egészen pici (akkor meg a videózásnak nincs sok értelme). A videózás viszont nagyon nyerő volt, már ott lenni is, remek volt a hangulat mind a kétszer. Aztán a családdal legalább 626x néztük meg a felvételeket, Fanni minden alkalommal csinálta a tornát :-) és persze agyondicsérték, ami az önbizalmának megint csak jót tett.

 

 

       Mindent köszönünk Neked, és a további munkádhoz sok-sok sikert kívánunk!

 

                                                        Nádor Fannika és anyukája!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

xlsvqckp

(oxeivffi, 2020.05.30 18:16)

https://embeddedkids.com/groups/find-the-difference-houses-hd-hack-tool-free-premium
https://charlotteareachristmasperformers.com/groups/secrets-of-magic-halloween-hack-and-cheat-generator-free-a-pile-of-diamonds
http://course.locsea.com/groups/camel-robot-transform-atv-bike-hack-tool-free-player-5/
http://www.training.pvrtech.com/groups/golfingquiz-batman-edition-hack-and-cheat-generator-free-30-trivia-pack/
https://happyfolks.info/groups/fox-jumps-hack-tool-free-buy-200-stars
https://grequant.com/groups/rival-gears-racing-hack-tool-free-box-of-gems
https://www.kiwanisliegecondroz.be/groupes/mad-climber-hill-racing-hack-tool-free-coin-big-pack-hill-climb
https://www.mr-links.com/groups/press-release-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
http://americanpreppersnetwork.net/groups/dubai-racing-%d8%af%d8%a8%d9%8a-%d8%b1%d9%8a%d8%b3%d9%86%d8%ac-hack-and-cheat-generator-free-performance-bonus
http://jansangharsh.in/groups/sudoku-go-brain-games-hack-and-cheat-generator-free-remove-advertising

https://xn----ptbaagbcftf7n.xn--p1ai/doctors/651-turlinova-zoja-aleksandrovna.html

(VernonBT, 2020.05.30 18:01)

<a href=https://xn----ptbaagbcftf7n.xn--p1ai/doctors/651-turlinova-zoja-aleksandrovna.html>Севастопольский гинеколог</a>

gta 5 online best race for money solo

(Shermanhoigh, 2020.05.30 17:43)

<b>gta 5 online best race for money solo</b>


<a href=https://is.gd/I4gcwj><img src="https://i.ibb.co/Vm2xGnC/123.png"></a>


black desert online how to make fishing money
download how to win friends and influence
which movie earned most money in the world
best place to buy ipad on black friday
inurl contact-us hotmail.com or gmail.com or yahoo.com make money
where to get fly in pokemon x
how did jeff bezos earn his money
how to earn most money in gta 5 online
earning money by comleting college student assignment
how to earn money with my weebly page
how to make money online with facebook account
credit card to debit card money transfer icici
sites to mae money online from in the usa
how to earn money fast in gta v online
quickest way to earn money in sims freeplay
<a href=https://getreviews.tech/269.html>269</a>
<a href=https://getreviews.tech/2732.html>2732</a>
<a href=https://getreviews.tech/619.html>619</a>
<a href=https://getreviews.tech/965.html>965</a>
<a href=https://getreviews.tech/1424.html>1424</a>
<a href=https://getreviews.tech/379.html>379</a>
<a href=https://getreviews.tech/2342.html>2342</a>
<a href=https://getreviews.tech/1312.html>1312</a>
how to earn money online by writing articles in india
i want to work and earn money online
how much money has roger federer earned
random ways to earn money in gta freemode
how much money do you earn from fake taxi
online surveys to earn money in pakistan
michael jackson estate makes more money now that he's dead
how much money can i earn if i& 39
make money fast gta 5 online by yourself
example of how people earn money selling gm foods
how to make money online within one hour
exchange rate usd to inr rbi
punjab national bank dollar exchange rate today
how to transfer money from one bank to another online
how to make money in gta online solo 2015
eureka math lesson 24 homework answers
how can high school students make money online
investment banking sales and trading salary
how to earn money in home for students
how to earn money in gta v online ps3
can international students earn money via stock market in us
<a href=https://www.mercedes-forum4u.com/thread-100015-post-132569.html#pid132569>baltimore gas and electric stock symbol</a>
<a href=https://vagmexico.com/viewtopic.php?f=9&t=50035>basilea stocker jobs</a>
<a href=http://forum.snoeken.net/viewtopic.php?f=2&t=274834>m150 acog gun broker</a>
<a href=http://moto-rage.com.ua/site/forum.php?mod=viewthread&tid=421&pid=156778&page=16&extra=page%3D1#pid156778>bello mag emily bett rickards twitter</a>
<a href=https://jatevesifoorumi.fi/viewtopic.php?f=1&t=67541>g csf or gm csf trade</a>

<a href=https://getreviews.tech>132456987411</a>

gqzwjuxt

(zzpozmyk, 2020.05.30 17:26)

http://wplms.io/demos/rtl/groups/pirate-parrot-egg-drop-rush-amazing-caribbean-rescue-adventure-challenge-hack-tool-free-remove-ads/
http://theseptemberqueen.com/groups/heroic-duke%ef%bc%9arobot-dinosaur-transmonster-mech-game-hack-tool-free-unlock-the-5-to-1-role
http://olassyaba.sch.ng/groups/zombie-inf-hack-and-cheat-generator-free-2750-coins
http://youftme.com/groups/amazing-balla-smash-balls-into-cups-with-different-game-modes-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
http://phoenixerotica.com.ng/groups/3d-monster-truck-driving-simulator-frenzy-by-rival-road-moto-racing-games-free-hack-tool-free-40-tokens
http://www.gadzooksevents.com/groups/quick-strike-clocks-hack-tool-free-remove-ads
http://wplms.io/demos/rtl/groups/animal-hair-salon-australia-hack-and-cheat-generator-free-no-ads/
https://www.britainsdecays.com/groups/k51-galactic-ranger-hack-and-cheat-generator-free-unlimited-nukes
http://sclass.tv/wordpress/groups/abantus-saga-hack-and-cheat-generator-free-bonus-pack-2
https://learncrypto.io/groups/jewel-connect-lines-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads

смотреть фильмы и сериалы онлайн

(Davidtag, 2020.05.30 17:23)

смотреть фильмы и сериалы онлайн

[url=https://lutikhd2.ru/film/29441-vstrecha-vypusknikov-3-krestiny.html]https://lutikhd2.ru/film/29441-vstrecha-vypusknikov-3-krestiny.html[/url]

Салон красоты ЮЗАО Москва salon_uzao

(DonaldTub, 2020.05.30 17:16)

http://salon-uzao.ru
<a href=http://salon-uzao.ru>Салон красоты ЮЗАО Москва</a>

nyoelocx

(mkndrvmf, 2020.05.30 16:58)

https://happyfolks.info/groups/answers-for-word-link-cheat-hack-tool-free-upgrade-item
https://cosplayok.com/groups/forest-fawn-escape-hack-tool-free-ad-free
http://olassyaba.sch.ng/groups/mosquito-alive-hack-tool-free-remove-ads
http://sclass.tv/wordpress/groups/ball-dropped-hack-tool-free-remove-ads
http://olassyaba.sch.ng/groups/roulette-master-3d-hack-tool-free-5000-cash-pack
https://painmanagementreview.com/groups/babies-learn-to-brush-teeth-game-for-kids-hack-tool-free-brushing-for-kids-full-version
https://www.britainsdecays.com/groups/dead-spreadingsurvival-hack-tool-free-100-diamonds
http://buzzlly.com/groups/brave-ball-adventure-rescue-3d-hack-and-cheat-generator-free-remove-bannerinterstitial-ads
https://doggiecafeonline.com/groups/bonbon-blast-hack-tool-free-more-moves-discount
https://womensnet.org.za/groups/jigsaw-puzzles2-for-doraemon-hack-and-cheat-generator-free-no-ads-for-doraemon

buy cialis online for cheap

(Kevintwimi, 2020.05.30 16:41)

what is cialis <a href=" http://tadalafilprof.com ">viagra or cialis</a>
http://tadalafilprof.com generic cialis bitcoin

bridal shower bingo game free printables

(Shermanhoigh, 2020.05.30 16:20)

<b>bridal shower bingo game free printables</b>


<a href=https://is.gd/I4gcwj><img src="https://i.ibb.co/Vm2xGnC/123.png"></a>


loteria de new york win 4
online how to save money stacking for dropshippers
how to earn money stay at home mum
send money online in minutes with bank account
play online games free and earn money
best ways to earn money while in college
how to earn google play gift card free
best ways to earn money in family barn
how to send money online using sbi debit card
8 23 17 powerball 8 23 14
how to earn more money on zepeto
how currency market works in india
baby price is right baby shower game
how to make tons of money gta online
how to earn money as a kid fast at home
gta 5 online money and rank hack download
kraft mayonnaise on sale this week
certificate of origin korea us free trade agreement template
how can i earn money from email marketing
earning money whilst on maternity leave uk
how much money does a screenwriter earn
<a href=https://getreviews.tech/2868.html>2868</a>
<a href=https://getreviews.tech/2578.html>2578</a>
<a href=https://getreviews.tech/2698.html>2698</a>
<a href=https://getreviews.tech/2716.html>2716</a>
<a href=https://getreviews.tech/558.html>558</a>
<a href=https://getreviews.tech/1719.html>1719</a>
how to earn money online by doing something you love
gta online fast way to earn money
why does compound interest earn more money than simple interest
how to earn money in home design game
how to earn money in steam market
how to send money online to philippines with bb&t
michigan lottery daily 3 evening results
international money transfer good way to earn points
can you transfer money from venmo to marcus online
earn extra money online from home free
jill's steals and deals october 17 2018
banana republic luxe credit card phone number
best way to make money fast on gta 5 online
how doe global poker gc freeroll earn money
how much money do you earn on chaturbate
<a href=http://www.sitewebsimple.fr/viewtopic.php?pid=49984#p49984>geocache verstecken abstand stockach</a>
<a href=http://coffca.com/forum/show>nevin batiwalla twitter stock</a>
<a href=http://52.27.53.230/index.php/topic,95182.new.html#new>delta stockton fishing rio vista</a>
<a href=http://vikefans.com/community/index.php?topic=327298.new#new>kathy manderino interactive brokers</a>
<a href=https://forums.lodecraft.net/viewtopic.php?f=6&t=25609>florida online sports betting laws</a>

<a href=https://getreviews.tech>132456987411</a>

uhzpralsdpjw

(fdvqgyer, 2020.05.30 16:19)

cheapest way to buy cialis https://cialisk.com/ - cialis black <a href=https://cialisk.com>buy tadalafil</a> cialis 48 saat

xnidkzgw

(janrupxv, 2020.05.30 16:06)

http://ryde.jacobbeasley.com/groups/number-wrap-hack-tool-free-remove-ads
https://embeddedkids.com/groups/guess-celebrity-mashup-a-challenging-trivia-quiz-game-hack-tool-free-1085-coins-remove-ads-guess-the-celebrity-mashup
http://youftme.com/groups/santa-clause-rush-christmas-gift-delivery-hack-and-cheat-generator-free-25000-candies
https://happyfolks.info/groups/gt-race-simulator-2-hack-and-cheat-generator-free-full-version
http://new.lgso.org.uk/groups/donald-trump-flappy-hair-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
https://charlotteareachristmasperformers.com/groups/war-saga-%e0%b8%a1%e0%b8%ab%e0%b8%b2%e0%b8%aa%e0%b8%87%e0%b8%84%e0%b8%a3%e0%b8%b2%e0%b8%a1%e0%b8%a1%e0%b8%b8%e0%b9%89%e0%b8%87%e0%b8%a1%e0%b8%b4%e0%b9%89%e0%b8%87-hack-tool-free-730-%e0%b8%95
http://jansangharsh.in/groups/balls-io-vs-bricks-hack-tool-free-remove-ads-balls-io-vs-blocks
https://phoenixcareessex.co.uk/groups/unicorn-food-rainbow-cake-hack-and-cheat-generator-free-unlock-all
https://embeddedkids.com/groups/fortnite-hack-and-cheat-generator-free-iris-pack
http://youftme.com/groups/kids-girls-house-games-fun-hack-tool-free-remove-ads

jznnxyhj

(ynetgqav, 2020.05.30 15:39)

https://kallisprep.com/groups/cyan-ball-bounce-hack-tool-free-remove-ads-in-app-purchase
https://atravelingmason.com/groups/date-of-the-dead-hack-tool-free-starter-gun-pack
http://theseptemberqueen.com/groups/idle-blacksmith-hack-and-cheat-generator-free-100-gems
http://americanpreppersnetwork.net/groups/bunnybuns-hack-and-cheat-generator-free-huge-coin-pack
https://charlotteareachristmasperformers.com/groups/puzcub-funny-games-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
https://charlotteareachristmasperformers.com/groups/medizin-quiz-med-aufnahmetest-hack-and-cheat-generator-free-physik
https://coincoach.ca/groups/zombies-inc-idle-clicker-hack-tool-free-chip-array
https://phoenixcareessex.co.uk/groups/melissa-k-and-the-heart-of-gold-hd-hack-tool-free-full-game-unlock-collectors-edition-special-offer-50
https://ife.co.za/groups/deer-hunt-safari-shooter-hack-tool-free-remove-ads-for-life-time
http://ryde.jacobbeasley.com/groups/superstar-makeup-spa-games-beauty-salon-for-fashion-girl-s-and-top-star-makeover-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads

easiest way to make money gta 5 online reddit

(Shermanhoigh, 2020.05.30 14:54)

<b>easiest way to make money gta 5 online reddit</b>


<a href=https://is.gd/I4gcwj><img src="https://i.ibb.co/Vm2xGnC/123.png"></a>


part time work from home tampa
how to make money online with a webcam
money earned by author of top selling book
how to earn money by doing online surveys in india
how to earn money quick at 14
how to earn money through indian share market
genuine websites to earn money online
william o'neil's book how to make money in stocks pdf
transformers revenge of the fallen optimus prime toy for sale
los otros pelicula completa en espaГ±ol latino descargar
how to earn money from captcha work
best way to earn money in thailand
how to make money from art and writing online fast
an online dating service that charges members makes money primarily
gta 5 money cheat online xbox 360 youtube
best way to make passive money gta online
best deals to save you money online shopping
does a prime sub earn any money
easy way earn money online facebook group
how to make web in little alchemy
how to earn money in nifty future
im 13 and i want to make money online
eureka math grade 6 module 2 lesson 14
how can i make money from advertising online
how much do it help desk jobs pay
how to transfer money through credit card online
black friday pay as you go phones
<a href=https://getreviews.tech/568.html>568</a>
<a href=https://getreviews.tech/160.html>160</a>
<a href=https://getreviews.tech/2606.html>2606</a>
<a href=https://getreviews.tech/1550.html>1550</a>
<a href=https://getreviews.tech/2684.html>2684</a>
<a href=https://getreviews.tech/1741.html>1741</a>
rock and roll elmo toys r us
work from home companies in india
how to make money on gta 5 online 2017
pizza hut coupon codes september 2018
earn enough money to live crossword clue
how much money does pewdiepie earn each year
best online jobs to earn money in india
play poker online for money in my region
how can i earn money from my photographs
how to earn money fast as a woman
earn money by reading emails without any investment in india
gta 5 cheats to get money ps4 online
how much money can you earn before paying tax
play free online games to earn money on paypal
there was an error sending your trade offer
tf2 make a man out of you
how much money does a diesel mechanic earn
north carolina pick 3 and pick 4
how many ways to earn money in india
<a href=http://forum.muhanoixua.com.vn/showthread.php?144776-magic-trade-show-booth-cost&p=146395#post146395>magic trade show booth cost</a>
<a href=http://f2.cent.bg/index.php?topic=55813.new#new>porsche stock google finance api</a>
<a href=http://www.munster-express.ie/opinion/off-topic/girls-only/comment-page-1/#comment-637925>madstock 2019 nuland victoria</a>
<a href=http://rusinovo.ru/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=238850>brodeur no trade clause meaning</a>
<a href=https://bimatrix.io/forum/showthread.php?tid=2349&pid=7116#pid7116>pcx yahoo stock message b</a>

<a href=https://getreviews.tech>132456987411</a>

qhuzjvht

(rkyrltxx, 2020.05.30 14:50)

http://educationdemo.buildstrust.com/groups/air-combat-jet-simulator-hack-tool-free-invincible-game-mode/
https://painmanagementreview.com/groups/my-pizza-maker-create-your-own-pizza-recipes-hack-tool-free-unlock-all-decorations
http://buzzlly.com/groups/aquapolis-city-building-game-hack-and-cheat-generator-free-rubies-pack-2
http://www.gadzooksevents.com/groups/hot-car-race-off-hack-tool-free-unlock-vehicles
https://happyfolks.info/groups/cabby-free-hack-tool-free-unlock-tow-truck
http://theseptemberqueen.com/groups/mahjong-brain-trained-smarter-hack-tool-free-no-ads
http://credenta.com/groups/dolphins-fortune-free-slots-hack-and-cheat-generator-free-coin-pack-1
https://cosplayok.com/groups/high-school-messy-room-detective-hidden-objects-game-hack-and-cheat-generator-free-buy-remove-ads
https://www.thor-tech.com/groups/epic-defense-td-the-elements-hack-tool-free-3000-coins
https://africanmi.com/groups/lil-drago-cross-hop-hack-tool-free-egg-500-pack

cialis cheap online pharmacy

(Jordanswago, 2020.05.30 14:46)

the effects of cialis on women <a href=" http://tadalafilprof.com ">can you have multiple orgasms with cialis</a>
can you have multiple orgasms with cialis

cheap levitra line

(MarcusRup, 2020.05.30 14:35)

where to bay cialis (tadalafil) pills 80mg <a href=" http://tadalafilprof.com ">cialis lowest price 20mg</a>
http://tadalafilprof.com cialis samples request
generic cialis at walgreens pharmacy <a href=http://tadalafilprof.com>cialis for daily use</a> cialis 30 day trial voucher

hyzppreb

(sbdoqdig, 2020.05.30 14:23)

https://embeddedkids.com/groups/sheepo-graze-sheep-ranch-hack-and-cheat-generator-free-tokens-30
http://new.lgso.org.uk/groups/yummy-jam-candy-edition-free-match-crafty-gummy-hack-and-cheat-generator-free-160-golds-pack
https://kallisprep.com/groups/mushroom-kids-mania-game-shroom-kingdom-games-hack-tool-free-remove-ads
https://africanmi.com/groups/wall-trump-donald-hillary-edition-hack-and-cheat-generator-free-buy-200-votes
https://diverseuplink.com/groups/monster-crash-hack-and-cheat-generator-free-1000000-coins
https://womensnet.org.za/groups/picture-perfect-memory-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
https://www.kiwanisliegecondroz.be/groupes/block-the-snakes-hack-tool-free-remove-ad
http://www.amecorn.com/groups/sugar-roll-hack-and-cheat-generator-free-basic-sugar-pack-2000-sugar-coins
http://ryde.jacobbeasley.com/groups/extreme-turbo-gt-racing-hack-and-cheat-generator-free-unlock-all-cars
http://ryde.jacobbeasley.com/groups/united-states-history-expert-trivia-challenge-measuring-your-knowledge-hack-tool-free-10-wildcards

Салон красоты ЮВАО Москва salon_uvao

(JamesTwelo, 2020.05.30 14:09)

http://salon-uvao.ru

lumqhmpk

(qnroouce, 2020.05.30 13:33)

https://cosplayok.com/groups/total-rpg-hack-tool-free-large-pack-of-rubies
http://new.lgso.org.uk/groups/matchstick-puzzle-hack-tool-free-matchstick-puzzle-full-version
http://americanpreppersnetwork.net/groups/holdem-battle-hack-and-cheat-generator-free-full-game-upgrade
http://ryde.jacobbeasley.com/groups/2-player-car-race-games-demolition-derby-car-hack-and-cheat-generator-free-350-stars
http://villageview.co.za/groups/galaxy-legend-hack-and-cheat-generator-free-big-galaxy-crate
https://paranormalhub.org/groups/billiards-plus-snooker-pool-arcade-hack-tool-free-premium
http://www.training.pvrtech.com/groups/dream-world-forest-kid-run-ner-game-hack-and-cheat-generator-free-kid-mode/
http://grhs88.glenrocknews.today/groups/free-jumo-hack-and-cheats
http://phoenixerotica.com.ng/groups/vendetta-online-hack-tool-free-box-of-crystals
http://www.amecorn.com/groups/erics-word-search-hack-tool-free-unlimited-hints-remove-ads

can i get everyone in naruto online withoutpaying money

(Shermanhoigh, 2020.05.30 13:28)

<b>can i get everyone in naruto online withoutpaying money</b>


<a href=https://is.gd/I4gcwj><img src="https://i.ibb.co/Vm2xGnC/123.png"></a>


promo codes for michaels craft store
gta 5 online best way to make money 2017
how can a 14 year old earn money online
make money online yahoo.com south dakota site www.facebook.com
best way to earn money in farming simulator 2015
how to make money online as a teenager canada
earn to die 2 apk mod unlimited money
how to earn money by clicking ads in india
gta online best way to make starter money
why am i not getting gta online buisness week money
project cars 2 xbox one gamestop
how to make money selling drugs smotret online
how to open a money transfer business online
transformers generations combiner wars leader class megatron
how to earn money in the gambia
online survey sites that pay money in india
how to earn money whilst doing a phd
follow the money understanding economics of online aggregation
cup and handle pattern in stocks
earn money online by typing pages
how to earn money in roblox vehicle simulator
how to earn money from youtube 2017
how do people from art earn money
robinhood 1099 form how do you know you earn money
west elm coupon code july 2018
how to earn money fast in gta 5 online 2016
can i transfer money to a prepaid card online
how to earn money and become rich
how much money does bill gates earn
apps that let you earn real money
hospital research home lottery winners list 2017
how to make money online directly to my bank account
http www.lifehack.org 294929 8-work-from-home-jobs-that-earn-you-serious-money
gta v online ways to earn money
ptc urdu online earn money free
<a href=https://getreviews.tech/1951.html>1951</a>
<a href=https://getreviews.tech/2812.html>2812</a>
<a href=https://getreviews.tech/1225.html>1225</a>
<a href=https://getreviews.tech/1664.html>1664</a>
<a href=https://getreviews.tech/2939.html>2939</a>
<a href=https://getreviews.tech/1139.html>1139</a>
<a href=https://getreviews.tech/312.html>312</a>
<a href=https://getreviews.tech/2901.html>2901</a>
how to get money in gta 5 online xbox 360
best way to earn money in gta 5 online
maryland winning lottery numbers pick 3 and pick 4
how to make money on online without investment
loteria real de hoy noche nacional
how to transfer money to someone else's bank account online
quickest way to earn money on gta online
how can i earn money from my blog
a million ways to die in the west theme song
how to earn money online ways
hy people feel good earning money when others dont
other ways to earn money from home
while it's invested money grows by earning
earn paypal money online 2016
amway how do you earn money with the partner stores
can you trade a xbox one for a ps4
combien rapporte 1 milliard de vue sur youtube
earn money through online jobs
how to do online money transfer in indian bank
how to make money fast in black desert online
how to earn real money online without investment
how to earn 5 percent on your money
how to earn money from chrome extension
earn money instantly online 2019
fat way to earn money ac black flag
i want to earn some extra money online
does it cost money to play elder scrolls online
north carolina lottery all or nothing
buy and sell groups on whatsapp
<a href=http://x7p31.do0iw.ddent.co.kr/eng/bbs/view.php?uid=156848&boardid=in_qnaboard_eng&startPage=1>india trade center</a>
<a href=https://bimatrix.io/forum/showthread.php?tid=2349&pid=7116#pid7116>pcx yahoo stock message b</a>
<a href=http://www.jesus-forums.com/forum/index.php?topic=4968.new#new>pirate gold coin images</a>
<a href=http://www.a5ym.top/thread-386791-1-1.html>everton champions league odds</a>
<a href=https://www.bison24.ru/viewtopic.php?f=6&t=14715>etn vs etf mlp investments</a>

<a href=https://getreviews.tech>132456987411</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200

Következő »