Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülői vélemények

 

Drága Cili!

Nehéz szavakkal leírni azt a több-sok-még boldogabb-pillanatot, amellyel hozzájárultál-járvány után még hozzájárulsz Panni és sok száz emberke boldog,teljesebb pici korához. Már a nagy tesóinál is kerestünk babúszás-lehetőséget, akkor még, 18 éve nem létezett sajnos errefelé. Pedig a vízben apával-anyával-tesóval, biztonságot adó, szakértői segítséggel megadott lebegés, merülés, újra egymásra találás az ősi közegben mással nem helyettesíthető. A víz szeretete, a benne kapott biztonság, a leendő úszás alapjai, a jó reflexek hasznos irányban tartása, az immunrendszer erősítése, és az a sok, de sosem elég boldog, közös pillanat, az a típusú mozgásfejlesztés, ami a bonyolult idegrendszer sok területén fejt ki harmonizáló, fejlesztő hatást, és még oly sok minden, amit kaptunk Tőled, a babaúszással...és egy őszinte, hiteles ismeretség Veled, és több családdal...KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Várjuk nagyon a folytatást, sajnálom, hogy lassan kinövi Panni.

Ó. Panni édesanyja

 

 

Hogy miért ajánlom a babaúszást?

Mi azért próbáltuk ki anno 6 éve, mert olyan programot kerestünk, amit a család együtt végezhet a babával. Nekünk fontos volt, hogy vízhez szokjon gyermekünk, és ne legyen gond a fürdetéskor, szeressen pancsolni. Nos, ez teljesült, a fiammal 3 éves koráig jártunk, az ovikezdéssel vettünk búcsút Cili nénitől. Bence fiam nagyon ügyesen elsajátította az úszás alapjait, igazi kis ficánka volt. Azóta is nagyon szeret uszodába/strandra járni, könnyen megtanult úszni is, hiszen a vízhez „szoktatás”, mint alap, neki már megvolt.

Második gyermekünk születése után már természetes volt, hogy ismét fogunk úszni járni. A lányomnál különösen ajánlották is, mert vele Dévény tornára is járnunk kellett a kezdetekben. Dóri már 2,5 éves, és még nagyobb ficánka, mint a fiam. Gyorsan vízhez szokott, otthon sem volt gond egy hajmosás sem.

Amit még kiemelnék, mint tapasztalatot, hogy az immunrendszerük is sokat erősödött azáltal, hogy pancsolni jártunk. Télen-nyáron mi mindig ott voltunk a foglalkozásokon. Utána garantált volt, hogy alszanak egy jót, kimozogják magukat, és még tanulnak is valamit. Egyikük sem volt sokat beteg az első 3 évében, és ezt én a babaúszás „számlájára” is írom, hiszen edződtek ilyen téren is! Szóval akit esetleg ez tántorítana el, Félegyházán nagyon figyeltek a babaúszás körülményeire: tiszta, frissen cserélt a medence vize, vannak pelenkázó alátétek, amin könnyű átöltöztetni a babát pancsolás előtt stb. Nekünk mindenképp meghatározó emlék és élmény marad a babaúszás! Köszönjük Cili!☺️

J. Bence és Dóri szülei

 

Szia Cila!

Egy élmény minden babaúszás, bár mind egyforma, mégis más és más különleges élményeket ad. De ez a mai egy "Csoda" volt a számunkra, felejthetetlen. Nagy köszönet az odaadó munkádért Zalán nevében is.

                                                                             

                                                                 T. Zalán anyukája

Szia!
Nem tudtam még akkor hogy a legutóbbi találkozásunk lesz az utolsó. Lett munkám, egy könyvelőirodában fogok dolgozni ápr. 3-tól. Most sajnos Zitus lázas, nem tudunk menni holnap.

Köszönünk mindent Neked, nagyon szerettünk hozzád járni. Megszínesítetted az elmúlt 4 évet. Jó érzéssel gondolok mindig az elmúlt pénteki napokra. Mindenkinek csak ajánlani fogom, ahogy eddig is tettem. További sikeres munkát kívánok!

                                                                 Cs. Zita anyukája

 

   Fanni 5 hónapos volt, amikor kezdtük, és 29 hónapos korában maradt abba a felújítás miatt, ez szinte pontosan két év. Ennyi idő alatt 95 alkalommal voltunk úszni. Én úgy indultam neki, hogy elmegyünk 3 alkalommal, és utána eldöntöm, hogy mi legyen, tetszik-e neki vagy nem. A harmadik alkalommal éppen vártunk a tornára, fél évesen már szerette, ha a térdemre állítottam, onnan nézte a medencében lévő első csoportot, és elkezdett kapálózni, hogy menjünk mi is, ezt én pozitív jelzésnek vettem, ezért maradtunk :-)

Az első fél évben minden úszásban nagyon elfáradt, általában még az épületből ki se értünk, már aludt, nem ritkán 2-3 órákat, otthon ki se vettem a babakocsiból.

A tornát úgy megszokta, hogy több esetben le tudtam vele kötni, amikor valahol várnunk kellett, például étteremben, váróban. Ahogy elkezdtük, azonnal elkezdett koncentrálni, nagyon édes volt! Később már ő csinálta, sőt, mondta is.

Hatalmas előny, hogy a hajmosás nálunk soha nem volt probléma. A legtöbb kisgyermekes családban a hajmosás egy rémálom, főleg amikor elérkezik az az idő, hogy a homokozóban a saját fejére szórja a homokot a gyerek :-) És ez hónapokig is eltart, akár minden napos hajmosással is :-)

Volt egy érdekes esetünk, ami említést érdemel. Talán emlékszel még arra a bizonyos fürdető-beülőre, többször elvittük az úszásra is, hogy Nádor Fannika ne foglalja el egymaga az egész járókát. Egyszer édesanyámnál fürdött ebben a bizonyos beülőben, de az ottani fürdőkád keskenyebb. Nem vettük észre, hogy a beülő felakadt a kád oldalai között, nem ért le éppen a kád aljára, így nem is tapadtak le a tappancsok. Fanni meglátta az egyik játékot a kád végében, érte nyúlt, és beülőstől beleborult arccal a vízbe. Nálunk apuka fürdet, kis híján szívinfarktust kapott, felkiáltott, felugrott, és gyorsan visszaállította a gyereket beülőstől, nagyjából ekkor értem oda én is. Nádor Fannika csurom vizes fejjel pislogott egyet, aztán boldogan felemelte a játékot, hogy nézzétek, megszereztem!

Nekem nagyon jó volt, hogy az egybefolyó napok között a babaúszás, mint stabil program tagolta a hetet. Egy csomó babás kérdésemre választ kaptam Tőled és a többi anyukától. Ekkor vettünk borostyán nyakláncot, ami nálunk nagyon látványosan eredményes volt, én azóta is népszerűsítem. A babaúszás révén a gyerek akaratlanul is közösségbe kerül, megszokja, hogy nem csak anya mondja meg, hogy mit csináljon, hanem más felnőtt is. Barátokat szerez, nekünk is maradt úszós kapcsolatunk néhány, noha egyik sem maradt olyan sokáig az úszáson, mint mi.

A mondókákat nagyon szerette Fanni, ahogy megtanult beszélni, sokszor inkább mondta, mint csinálta, de otthon is mondta a fürdőkádban.

Fanni ott tanult meg zuhanyozni (nálunk otthon inkább fürdőkádazunk).

A babaúszás lehet kifejezetten apás program - bár nálunk ez nem jött be, mert apukánk túl magas, nem kényelmes neki abban a vízmélységben szinte guggolva eltölteni a félórát. De legalább kényelmesen fel tudta ültetni a lányt a korlátra :-)

Ha a szülő is hajlik rá, a babaúszás egy újabb lehetőség, hogy megismerje a gyermekét. Talán még emlékszel rá, Fanni egy teljes biztonságra törekvő gyerek, ezért nálunk figyelni kellett arra, hogy ne legyen például túl nagy lendületű az ugrás, mert akkor megijed és benyeli a vizet.

Nagyon fontos, hogy az úszás önbizalmat adott neki. Folyamatosan figyelte a nagyokat, és amikor eljutottunk oda, őt nagyon is lehetett motiválni azzal, hogy nézd, Viktor alagutat úszik, te is szeretnél? Hát persze, hogy szeretne! És amikor megcsinálta, nagyon is büszke volt magára! Arra meg főleg, hogy erről az egész család értesült! Érzi, hogy az úszás által ő még egy kicsit különlegesebb (a családban nem járt másik gyerek babaúszásra, noha megtehették volna).

Főleg a vége felé több alkalommal olyan látványosan élvezte, hogy minden szülő mosolyogva nézte. Ezt egyébként Csiribiri tornán is előadta, Réka néni mondta is, hogy egyszer le szeretné videózni, mert annyira aranyosan élvezi, hogy az már reklámnak is első osztályú :-)

Bevallom, a víz alatti fotózás nekünk nem adott akkora élményt, a következő gyerekkel csak akkor megyünk, amikor még egészen pici (akkor meg a videózásnak nincs sok értelme). A videózás viszont nagyon nyerő volt, már ott lenni is, remek volt a hangulat mind a kétszer. Aztán a családdal legalább 626x néztük meg a felvételeket, Fanni minden alkalommal csinálta a tornát :-) és persze agyondicsérték, ami az önbizalmának megint csak jót tett.

 

 

       Mindent köszönünk Neked, és a további munkádhoz sok-sok sikert kívánunk!

 

                                                        Nádor Fannika és anyukája!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

https://gtphos.ru/

(KevinKH, 2020.05.30 23:12)

<a href=https://gtphos.ru/product/gtphosuniversal>GTphos®Universal для очистки котлов</a>

Test, upright a investigation

(Vernonfuh, 2020.05.30 22:47)

Bradken set to defend patent dispute with Motorola at USPTO <Reuters>

A judge has agreed to hear new claims against Motorola Mobility and two of its key executives. The decision to re-filing the case against former Chief Executive John Elop and Chief Operating Officer Andrew Cunningham comes amid a patent lawsuit filed by Apple that could take years to resolve. <>..] The first hearing set for the case is scheduled for April 19. Elop's lawyers had told Judge Richard Posner of the USPTO that they hoped to find a path toward an outcome that would allow them to bring their case into the court more quickly. The motion to re-filed the case by the Apple lawsuit is also expected to go through the review stage. If the appeals court refuses to hear the Apple lawsuit, Apple's appeal of the preliminary injunction would be heard by the 9th US Circuit Court of Appeals. The USPTO typically issues preliminary injunctions when a company's actions appear to be infringing on another party's patent. On Monday, Elop and Cunningham argued the case was important not because of its intellectual property interests but because it came to light after Motorola had issued a statement about its "commitment to fair use" of its products. "We recognize that this issue presents substantial challenges for the plaintiffs," the Apple attorneys said. <>..] Judge Posner has already granted an emergency stay to the district court ruling and a preliminary injunction hearing for the Apple case for February 22. That is when the plaintiffs would have two weeks to file a motion to review the district court's decision or seek another court hearing on the case. If they seek to appeal the district court's decision to the 8th Circuit Court of Appeals, Apple would first need to ask that the case proceed to trial in federal court in Chicago, which is not likely. <Reuters>
<a href=https://www.uzgitwebtasarim.com/>온라인카지노</a>
<a href=https://www.prakritikolkata.com/>예스카지노</a>

Motogp strike threat recedes

A number of high profile cases where hackers have used attack methods which would otherwise get them caught up in the spotlight emerged as hackers began to be shut down. For example, after the hack in December last year by the UK-based group Fancy Bear published thousands of documents, it was taken down by the UK Government.

In other cases, including several in Australia, it is the hackers themselves who get caught up in headlines but never caught, so are not part of the story.

In particular, the cybercrime group Anonymous targeted the personal information of several of the women who were the targets of the group's hacking operations, but those operations did not result in any data being lost.

For this reason, we want to take the opportunity to remind all hackers not to rely solely on the headlines and to do the most thorough investigation possible in order to prevent the loss of personal information.

We strongly encourage you to do so if you think you may be at risk, as we will put you through an investigation.

udnnnycn

(vuihuyru, 2020.05.30 22:35)

http://ryde.jacobbeasley.com/groups/maggies-movies-cameraaction-hack-tool-free-full-game
http://yangiharakat.com/groups/king-of-sopio-hack-and-cheat-generator-free-remove-adverts
https://crystalgalaxycollege.com/groups/go-crazy-mountain-cimbers-racing-jumping-car-with-racing-with-police-car-truck-jeep-and-tanker-hack-tool-free-2500-coins-pack
https://africanmi.com/groups/circle-push-hack-and-cheat-generator-free-enable-help-level-2
http://oganizepouchanjeayiti.com/groups/word-fever-hack-and-cheat-generator-free-platinum
http://www.amecorn.com/groups/beauty-and-the-beast-puzzle-jigsaw-hack-and-cheat-generator-free-beauty-and-the-beast-ads-free
http://ryde.jacobbeasley.com/groups/bubble-elf-2-hack-and-cheat-generator-free-starterpack
https://www.thor-tech.com/groups/sugar-smash-heroes-hack-tool-free-250-gems
https://www.britainsdecays.com/groups/uphill-rush-water-park-racing-hack-tool-free-unlock-the-golden-shark
https://www.thor-tech.com/groups/fashion-girl-gymnastic-star-event-meet-hack-and-cheat-generator-free-kid-mode

vschvmgu

(gvgvgzbm, 2020.05.30 22:06)

https://charlotteareachristmasperformers.com/groups/vainglory-hack-tool-free-best-value
https://happyfolks.info/groups/archer-io-tale-of-bow-arrow-hack-and-cheat-generator-free-hill-of-diamonds
https://diverseuplink.com/groups/jeans-boutique-2-hd-hack-tool-free-24000-g-point
http://grhs88.glenrocknews.today/groups/chess-v-multiplayer-chess-hack-and-cheat-generator-free-500-ticketz
https://learncrypto.io/groups/cluckles-adventure-hack-tool-free-remove-ads
http://credenta.com/groups/metboy-hack-and-cheat-generator-free-silver-supporter
http://oganizepouchanjeayiti.com/groups/cat-the-mobile-game-hack-and-cheat-generator-free-register
https://learncrypto.io/groups/new-throw-battle-multiplayer-hack-and-cheats
http://credenta.com/groups/zumba-deluxe-marble-shooter-hack-and-cheat-generator-free-gets-105-rubies
https://kallisprep.com/groups/2048-game-hd-the-number-puzzle-hack-tool-free-remove-advertising

how to earn money reading books online

(Shermanhoigh, 2020.05.30 22:00)

<b>how to earn money reading books online</b>


<a href=https://is.gd/I4gcwj><img src="https://i.ibb.co/Vm2xGnC/123.png"></a>


how to earn money in gta 5 offline pc
where can i earn 7 on my money
how to earn big money in gta 5 online
how can a thirteen year old earn money
how to make money online without a website or blog
how to earn money in share market daily
making money online as a college student reddit
how to i file taxes on money i earned overseas
best way to earn money online in sri lanka
a rose for emily selection quiz answers
how much money to earn a social security credit
ats mod to increase money earned for completing jobs
how to play real money poker in us online
j crew factory online promo code
how to earn money online in mumbai without investment
what is the land lottery system
how to earn money in canada fast
http www.selfmadebusinessman.com 2014 03 03 500-ways-to-make-money-online
how to get free money on paypal online
strategies to earn money in a falling market
can you earn money taking surveys online
how to apply old navy super cash online
i want to earn extra money online
how open source software developers earn money
300 win mag 150 grain bullet drop chart
what broadway show did glenn miller play to earn money
honest quick wy to earn money online
how to earn pocket money online without investment
making money in gta 5 online xbox one
megatron toy review dark of the moon
play league of legends and earn money
large 2 topping pizza 7.99 pizza hut
<a href=https://spynet.tech/2209.html>2209</a>
<a href=https://spynet.tech/164.html>164</a>
<a href=https://spynet.tech/1013.html>1013</a>
<a href=https://spynet.tech/1240.html>1240</a>
<a href=https://spynet.tech/2390.html>2390</a>
<a href=https://spynet.tech/2130.html>2130</a>
<a href=https://spynet.tech/1801.html>1801</a>
online job how to earn money fast
get money for opening up an online bank accoun dsvings
money cheats for gta 5 on ps3 online
how to earn your first money online
how to use fibonacci numbers in stock trading
peliculas de pilotos de aviones de guerra
how to earn money online with google surveys
how to get abomasnow in pokemon y
como ganhar dinheiro na earn money em 2018
part time work from home tampa
ways to earn money online india quora
can i add money to my green dot card online
how to win the lottery with your mind
how to earn money on youtube in australia
how to earn money whilst doing a phd
gta 5 online best money making method 2016
20 percent off pier 1 coupon
how to find easy way to earn money
how to play fantasy football on yahoo
did anyone win lotto max last friday
how to earn money in whatsapp in hindi
how to earn the most money in far cry 5
<a href=https://forum.paxcoin.co.kr/index.php?topic=76200.new#new>investment company of america summary prospectus for american</a>
<a href=http://kompetenzhoch3.ch/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4507>spartakaartje twitter stock</a>
<a href=http://sandvich-optom.ru/communication/forum/pm/folder3/message7135/>stockhaus oder bungalow homes</a>
<a href=http://rws-clan.club/forum/web-site-issues/8/through-15-may-1426-the-shelemah-fabrication-winged-the-refectory-upon/&last=1>sale apple stock</a>
<a href=https://centrom.net/showthread.php?tid=234>jones brokers realty llc</a>

<a href=https://spynet.tech>08132456987411</a>

hrldfdla

(judoaesw, 2020.05.30 21:17)

http://oganizepouchanjeayiti.com/groups/robot-vs-dinosaur-hack-and-cheat-generator-free-no-ads
https://ffronline.tv/groups/whats-the-movie-guess-the-blockbusters-title-trivia-a-pic-word-game-hack-tool-free-3500-coins
https://dieselsettings.com/groups/tipp-tapp-hack-and-cheat-generator-free-5-no-slides-items
https://crystalgalaxycollege.com/groups/fancy-cats-solitaire-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
http://buzzlly.com/groups/racer-off-road-hack-tool-free-unlock-4-hyper-cars
https://happyfolks.info/groups/guess-pics-photo-puzzle-hack-and-cheat-generator-free-package-5-350-zoom-out180-blast100-reveal60-skip-level
https://diverseuplink.com/groups/stick-man-jump-super-fight-jumper-trampoline-war-adventure-game-2-hack-tool-free-pack-of-250000-points
https://www.thor-tech.com/groups/kids-peg-puzzle-cute-and-fun-hack-tool-free-puzzle-pack-2
https://diverseuplink.com/groups/up-9-hexa-puzzle-hack-and-cheat-generator-free-starter-pack
https://learncrypto.io/groups/my-talking-kitty-cat-hack-and-cheat-generator-free-full-game

viagra cheap canada

(MarcusRup, 2020.05.30 21:12)

is generic cialis safe <a href=" http://tadalafilprof.com ">liquid cialis source reviews</a>
http://tadalafilprof.com cialis generic
coupon for cialis by manufacturer <a href=http://tadalafilprof.com>generic cialis</a> liquid cialis

дом под водопадом швейцария

(Melenahum, 2020.05.30 21:05)

Привет дамы и господа<a href=https://decorua.top/>!</a>
Наша организация занимается свыше 10 лет изготовлением водопадов по стеклу в Украине.Основные направления и виды нашей деятельности:
1)<a href=https://decorua.top/>водопад в доме</a>
2)<a href=https://decorua.top/>искусственный водопад</a>
3)<a href=https://decorua.top/>водопад для дома</a>
4)<a href=https://decorua.top/>пузырьковая панель</a>
5)<a href=https://decorua.top/>водопад по стеклу</a>
Всегда рады помочь Вам!С уважением,студия DECORUA
http://raovatsoctrang.com/showthread.php?p=1017021#post1017021
http://isida-wedding.ru/user/Melenavpx/
https://51tutu.com/home.php?mod=space&uid=74478
http://www.littlefx.com/member.php?174173-Melenasbf
http://xn--80ajkhwbbfgu.xn--p1ai/memberlist.php?mode=viewprofile&u=190544

yfhgxeia

(lahvlblm, 2020.05.30 20:52)

https://paranormalhub.org/groups/enchanted-mermaid-dressup-mystery-hidden-objects-and-painting-game-for-kids-toddlers-and-boys-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
https://projfutr.org/community/groups/ice-hockey-goalie-shootout-showdown-mvp-block-the-big-slap-shot-hack-and-cheat-generator-free-remove-ads
http://wplms.io/demos/rtl/groups/mars-lander-rescue-hack-tool-free-combo-a/
https://africanmi.com/groups/sandwich-hack-tool-free-10000-doodle-coins
https://charlotteareachristmasperformers.com/groups/ph-dmv-ca-hack-tool-free-ca-practice-test-9
http://youftme.com/groups/tactile-wars-hack-tool-free-special-pack-1
https://womensnet.org.za/groups/aglet-hack-and-cheat-generator-free-gold-aglet-buyers-bundle
https://embeddedkids.com/groups/big-gamer-slots-casino-win-best-titans-social-machine-way-2015-hack-and-cheat-generator-free-13600coins
https://charlotteareachristmasperformers.com/groups/dog-simulator-2015-hack-tool-free-box-of-gems
http://americanpreppersnetwork.net/groups/pixel-art-color-number-hack-and-cheat-generator-free-500-coins

order cialis mail

(Jordanswago, 2020.05.30 20:47)

cialis vidalista <a href=" http://tadalafilprof.com ">generic cialis at walgreens pharmacy</a>
coffee with cialis

how should earnest money be recorded in quickbooks online

(Shermanhoigh, 2020.05.30 20:38)

<b>how should earnest money be recorded in quickbooks online</b>


<a href=https://is.gd/I4gcwj><img src="https://i.ibb.co/Vm2xGnC/123.png"></a>


make money online outlook.com west virginia site www.facebook.com
earning money onlie while working from home
how to make money off possessions you don't need anymore
ways to earn tons of money ij sims 4
how to make money in commodity trading in india
call of duty world at war used gamestop
the sims 4 can unplayed sims earn money
part time full time jobs in hyderabad
earn unlimited money online
purina naturals cat food printable coupons
how to earn money in simcity 4
gamestop nintendo switch splatoon 2 bundle
nivea skin firming hydration body lotion q10 plus reviews
how to get money online gta 5 cheats
online games like fantasy league to earn money
i earned 455 000 in scholarship money for college
making money in a closed friend session gta online
part time jobs in oak ridge tn
fable 2 earning money when not playing
how do i earn money from google
how to earn paypal money in philippines
<a href=https://spynet.tech/768.html>768</a>
<a href=https://spynet.tech/2296.html>2296</a>
<a href=https://spynet.tech/1304.html>1304</a>
<a href=https://spynet.tech/622.html>622</a>
<a href=https://spynet.tech/1809.html>1809</a>
<a href=https://spynet.tech/1831.html>1831</a>
total amount of money earned during a pay period
no man's sky atlas rises earn money
how to trade forex using daily charts
how to earn money by creating apps
shadow of war trade in value gamestop
how do i earn money in gta 5 online
how to make money in gta five online
how to earn money online without paying anything in pakistan
earn money online without a job
you re one in a million lyrics
how trump could earn money from secret service
how to earn money in gta v online ps4
how to make story in little alchemy
arm exercises without weights at home
who wants to be a millionaire watch online
online work at home earn money
how to earn money selling on ebay
<a href=http://tsreader.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1768139>mountaintop removal mining process of diamonds</a>
<a href=https://www.tudosobrehost.com.br/showthread.php?tid=2697&pid=16286#pid16286>06scape vs jagex stock</a>
<a href=http://forum.shopheroes.com/viewtopic.php?f=4&t=28413>wojtyszki schronisko facebook stock</a>
<a href=http://forumgoal88.com/showthread.php?tid=105521>nz stockcar champs 2019 results</a>
<a href=http://community.vcp.ir/viewtopic.php?f=3&t=10515>lynch stock lynchburg va real estate</a>

<a href=https://spynet.tech>08132456987411</a>

price of cialis

(Kevintwimi, 2020.05.30 20:35)

generic cialis at walmart <a href=" http://tadalafilprof.com ">does cialis lower blood pressure</a>
http://tadalafilprof.com п»їcialis

mvarbkid

(vxjypljp, 2020.05.30 20:00)

http://credenta.com/groups/1-line-puzzle-brain-exercise-hack-tool-free-22-hints
https://www.robloxwap.com/groups/warung-chain-go-food-express-hack-tool-free-120-gold/
https://learncrypto.io/groups/kiki-fifi-halloween-makeover-hack-and-cheat-generator-free-unlock-all-no-ads
https://embeddedkids.com/groups/solitaire-gone-wild-hack-tool-free-remove-ads
https://paranormalhub.org/groups/carnivores-dino-hunter-2016-ultimate-wild-animal-on-jurassic-mission-hack-tool-free-remove-adds
http://youftme.com/groups/axis-football-2017-hack-tool-free-remove-ads
https://cosplayok.com/groups/plane-flying-parking-sim-a-real-airplane-driving-test-run-simulator-racing-games-hack-tool-free-pile-of-coins
https://dieselsettings.com/groups/sniper-3d-rust-hack-and-cheat-generator-free-sniper-gun-1
http://buzzlly.com/groups/starwings-shooter-hack-tool-free-coins-x4000
https://blakrhyno.com/groups/blue-apprentice-hack-tool-free-galxyz-quarterly-subscription

oyccgjcm

(gujuyspl, 2020.05.30 19:33)

https://cannabisia.co/groups/stratego-single-player-hack-tool-free-campaign-2-napoleons-waterloo
https://diverseuplink.com/groups/free-seabattle-tactical-game-hack-and-cheats
https://embeddedkids.com/groups/breaking-pong-arkanoid-like-retro-game-hack-and-cheat-generator-free-ghost-ball-x2
http://www.amecorn.com/groups/train-go-railway-simulator-hack-tool-free-5-trains-pack-3
http://www.vr-os.com/beta/groups/gnarbike-trials-2-hack-and-cheat-generator-free-rewinds-x-200
http://oganizepouchanjeayiti.com/groups/animal-match-4-game-hack-tool-free-199-stars
http://yangiharakat.com/groups/demolition-banger-smash-hack-and-cheat-generator-free-100-advert-skips
https://www.britainsdecays.com/groups/super-gerry-free-tv-edition-hack-and-cheat-generator-free-200-gerry-coins
http://theseptemberqueen.com/groups/dragon-slayers-hack-and-cheat-generator-free-chest-of-gems
http://credenta.com/groups/dark-angels-masquerade-of-shadows-free-hack-and-cheat-generator-free-full-version-unlock

vbucks fortnite br

(Michaelcrelf, 2020.05.30 19:26)

https://vtrans.vermont.gov/sites/aot/files/webform/Astuce-Triche-Coin-Master28052020.pdf

Фильмы и сериалы 2017-2018-2019 годов

(Arnoldemese, 2020.05.30 19:17)

Фильмы и сериалы 2017-2018-2019 годов

<a href=https://hdclaps.me/32996-dni-jarosti-1967.html>https://hdclaps.me/32996-dni-jarosti-1967.html</a>

Магазин Контрактных автозапчастей Block-Motors

(AleksandrJap, 2020.05.30 19:12)

<img src="https://block-motors.ru/Auto_parts_store_Block-Motors.ru.png">
Пару часов назад смотрел содержимое сети, и неожиданно к своему восторгу открыл неплохой сайт. Посмотрите: <a href=https://parts.japancar.ru/?code=parts&mode=old&cl=search_partsoldng&cl_archive=on&cl_saler_one=678566>Купить контрактный двигатель Honda</a> . Для моих близких этот сайт произвел хорошее впечатление. Удачи!

open a checking account online no money down

(Shermanhoigh, 2020.05.30 19:10)

<b>open a checking account online no money down</b>


<a href=https://is.gd/I4gcwj><img src="https://i.ibb.co/Vm2xGnC/123.png"></a>


quickest way to earn money in elite dangerous
pura vida coupon code august 2018
how much money can you earn to get tax credits
promo code for pacsun november 2017
how to earn money as a software developer
how to make a level up bot steam
how much money does a teacher earn in uk
how to get free gta online money livestream
top apps to earn money online in india
how can i transfer money to someone online
earn money online by doing assignments in pakistan
how much money does bill gates earn each second
get collectibles and antiques online for less money
make money take money earn crack money remix
earn money online free of cost
winchester model 70 super grade 338 win mag for sale
can you file taxes online if you owe money
best mobile phone with 20 megapixel camera
how to earn some money through internet
<a href=https://getreviews.tech/623.html>623</a>
<a href=https://getreviews.tech/160.html>160</a>
<a href=https://getreviews.tech/826.html>826</a>
<a href=https://getreviews.tech/2699.html>2699</a>
<a href=https://getreviews.tech/758.html>758</a>
<a href=https://getreviews.tech/2484.html>2484</a>
<a href=https://getreviews.tech/548.html>548</a>
best way to earn money in botw
best way to earn money in gta 5 online ps4
work from home jobs for students in hyderabad
how to earn money online click ad
round table pizza discount code 2015
how to earn money from unit trust
quickest way to make money online gta 5
hiw to earn money i thailand as an american
vegas casino's you can play online forreal money
new nintendo 3ds xl black friday deals
how to earn money fast on wynncraft
how to make money instantly online without taking surveys
how to earn money as a student in london
how to earn money online without scam
how to earn money on 17 app
best way to earn money in assassin's creed odyssey
promo code for fedex office online printing
earn money online free recharge
how can we earn a lot of money
how to earn extra money online australia
top 5 websites to earn money online
entry level accounting jobs in hampton roads
cheats to get money on gta 5 online ps3
<a href=http://partnerzclub.ru/index.php?topic=4831.new#new>insider tantum significados</a>
<a href=http://www.a5ym.top/thread-386791-1-1.html>everton champions league odds</a>
<a href=http://leonardosilvaengenharia.com.br/forum/index.php?topic=27121.new#new>channelview football playoff odds</a>
<a href=http://jiuchengdd.com/forum.php?mod=viewthread&tid=8900687&extra=>studentensekretariat rostock email</a>
<a href=http://sonic.123forum.fr/viewtopic.php?pid=97502#p97502>skyrim hearthfire bett materialien</a>

<a href=https://getreviews.tech>132456987411</a>

buy in real viagra

(FrankZer, 2020.05.30 18:59)

how much does viagra cost
http://tadalafilprof.com hard erections cialis

dkhqclzv

(jfjucmso, 2020.05.30 18:46)

http://buzzlly.com/groups/endless-scooter-hack-tool-free-no-ads
http://theseptemberqueen.com/groups/barbarq-hack-tool-free-680-gems
http://olassyaba.sch.ng/groups/jump-hack-and-cheat-generator-free-remove-permanently-all-ads-in-the-game
https://wallstreetfintechclub.com/groups/flicky-cricket-hack-and-cheat-generator-free-player-parrera
https://blakrhyno.com/groups/stickman-ragdoll-falling-fun-hack-tool-free-product_150000_coins
http://optimumreality.com/groups/ball-maze-hack-tool-free-small-coins-pack
https://atravelingmason.com/groups/hoc-tieng-anh-123-hack-and-cheat-generator-free-tat-quang-cao
https://ife.co.za/groups/stellars-quest-2d-platformer-hack-tool-free-2500-exycoins
http://ikon.komeri.re.kr/groups/happy-cart-phy-puzzles-hack-and-cheat-generator-free-no-ads
https://cosplayok.com/groups/snake-breaking-hack-and-cheat-generator-free-280-diamonds


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200

Következő »