Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ballószög

 
Szeptember 13.-tól kezdődnek a szerdai foglalkozások.  A vasárnapi alkalmak külön hirdetve lesznek a Facebookon, amire jelentkezni kell (e-mailben vagy Facebookon).
 

 

Május 2.-tól a Ballószögi Fürdő felújítás miatt bezárt. Nyitás előreláthatólag júliusban. Legközelebbi babaúszási lehetőség a Kecskeméti Fürdőben!

            

 

Ballószögön az Aranykor Wellnes Termálfürdőben szerdán és vasárnap 9.15-10 óra között van foglalkozás. A foglalkozásokon való részvételhez szükséges feltételek:

- a baba ideális életkora a program kezdésekor 3-9 hónap

- úszópelenka

- kitöltött beiratkozási dokumentum

 

x

A víz hőmérséklete 33-34 °C között van. Az óra közös tornával indul, majd egyénileg foglalkozunk a babákkal koruknak, tudásuknak, kedvüknek megfelelően,. Pihenésként közös mondókázás, pancsolás következik. Nagyobbakkal közös feladatokat hajtunk végre, végül lebegés, játék zárja az órát.

A foglalkozás után a  szülők igénybe vehetik a fürdő egyébb szolgáltatásait : gőzkabin,

szauna, rönkszauna. Nyáron a kinti medencét is látogathatják, barlangfürdővel, vízeséssel és gyermekpancsolóval. A fürdőhöz 5 hektáros park is tartozik halastóval, dombbal és vízeséssel együtt.

A foglalkozáson való részvételhez bejelentkezés nem szükséges. Az órán két (ha kevesen vagyunk több is) felnőtt bent lehet a vízben a babákkal.

A foglalkozás ára: - 4 órás belépő 3000 Ft. (3 éves kor alatt ingyenes).

                           - egésznapos belépő 3000 Ft.